ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ç ÃÉÏÑÔÇ ÃÉÁ ÔÁ 106á ÃÅÍÅÈËÉÁ ÔÏÕ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÇ  ÐÁÏ ÊÁÉ Ç ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÏÕ ÓÕËËÏÃÏÕ

Ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης, σε τοποθεσία η οποία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η επίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενο αλλά και το αποτέλεσμα της συζήτησης. Ωστόσο, εκτιμάται πως η σχέση μεταξύ τους έχει αποκατασταθεί. Υπενθυμίζεται πως η πλευρά Γιαννακόπουλου εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με ρεπορτάζ του «ΣΚΑΙ».

Ωστόσο, αυτό που «καίει» τους φίλους του «τριφυλλιού» είναι η απάντηση στο ερώτημα αν θα συμμετάσχει, και υπό ποιες συνθήκες, στο διοικητικό σχήμα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό.

Θα επιδιώξει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών; Επιθυμεί να βοηθήσει ως «απλός» μέτοχος ή έχει κατά νου να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ δίχως να εισέλθει στο διοικητικό σχήμα; Ακόμα, θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις ή θα χρειαστεί αναμονή έως το καλοκαίρι, με δεδομένο το θέμα της αδειοδότησης;

Το μόνο βέβαιο είναι πως σύντομα θα έχουμε απαντήσεις.

Posted on 20/02/2014, in ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε